Nieuwbouw

Binnenkort in de verkoop 8 halfvrijstaande woningen aan het Molepaed te Winsum.

Wij kunnen u van dienst zijn bij:

  • Woningbouw

  • Utiliteitsbouw

  • Bouw in agrarische sector


Werkwijze:
Indien u al een ontwerp heeft, kunnen wij op basis hiervan een vrijblijvende offerte maken. Als u nog geen ontwerp heeft kunnen wij in samenspraak met u een ontwerp maken en vervolgens een kostenopgave maken. Het traject van de bouwaanvraag voor het verkrijgen van een bouwvergunning kunnen wij voor u verzorgen.

Bouwbedrijf Van der Sloot bouwt meestal op traditionele wijze. Hierdoor zijn de ontwerpmogelijkheden bijna onbegrensd. Afhankelijk van het project wordt ook wel systeembouw toegepast.

 

Nieuws

19-12-2017   Overeenkomst Driehoek Winsum

Ondertekening overeenkomst voor woningbouw op Driehoek in Winsum (15-12-2017)

Op 13 december tekenden burgemeester Liemburg van Littenseradiel, de heer Van der Wiel van Bouwgroep Noord en de heer Van der Sloot van bouwbedrijf Van der Sloot een overeenkomst voor woningbouw op de Driehoek in Winsum.

8 sociale koopwoningen en 16 sociale huurwoningen

Er komen op deze locatie 8 sociale koopwoningen en 16 sociale huurwoningen. Dit komt tegemoet aan de wens van het dorp die de woonwensen via een enquête in beeld had gebracht.

Voorwaarden en verplichtingen geregeld

Het gebied voor nieuwe woningbouw ligt tussen het Molepaed, de Meamerterdyk en de Pier Winsemiusleane. De zogenaamde anterieure overeenkomst regelt de voorwaarden en verplichtingen waaronder woningbouwontwikkeling op de Driehoek in Winsum gerealiseerd wordt.


Lees verder

13-05-2017   Winsum op 'e Kaart

13 mei Winsum op 'e Kaart, open bedrijven en verenigingen

 


Lees verder

04-05-2016   Nieuwe website is een feit !

Onze website is compleet vernieuwd en geactualiseerd ! Maak kennis met ons bedrijf, met trots presenteren wij u gerealiseerde projecten en werk in uitvoering.


Lees verder

04-05-2016   Projectontwikkeling 'Driehoek' te Winsum


Lees verder

 
 

BOUWBEDRIJF VAN DER SLOOT

Kleasterdyk 24
8831 XC Winsum (Fr)

  0517-341630
  06-21202587

SOCIALE MEDIA

  Facebook
  Twitter


© 2023 Bouwbedrijf Van der Sloot | WMMEDiA